Om bloggen

Baggrund for bloggen

Igennem omkring 13 år har jeg sat mig meget ind i marsvinenes univers, deres pasning, pleje, sygdomme mv. og derved har jeg opbygget en god portion erfaring og viden omkring de små dyr.

En del af min passion omkring det at have marsvin, er også at hjælpe andre med at se hvor dejlige og unikke væsner marsvin er, samt at hjælpe andre med at passe og pleje marsvin bedst muligt.

Den del af passionen omkring jeg gerne vil hjælpe andre med at passe og pleje deres marsvin bedst muligt, er grunden til jeg har valgt at oprette denne blog så alle der kan have lyst til det kan følge den og få gav af de indlæg jeg skriver.

Jeg vil i det hele taget gerne være med til at udbrede kendskabet til marsvin, samt det rygt og pleje. Folk er altid velkomne til at maile mig, kontakte mig på facebook eller via bloggen her, jeg hjælper gerne hvor jeg kan.

Min mail finder du på min hjemmeside: http://www.von-sortfod.dk/kontakt.php

En af mine store kæpheste inden for marsvin og pasning af marsvin, er at marsvin er flokdyr og aldrig bør gå alene. Det er et emne jeg går meget stærkt op i, og har stor erfaring og stor erfaring med.

Christina

 

Print Friendly, PDF & Email