Om bloggen

Bloggen

Bloggen her skal hjælpe dig som er ny med marsvin og helt grøn på området, og dig som har brug for ekstra info.

Det kan være svært at finde god og valid info omkring marsvin når man har brug for det.

En ting er hvad man kan læse sig til i bøger, og mange steder på nettet. Ofte er der ingen valide kilder på det man læser og bøgerne er ofte oversat fra udlandet og old gamle. Derfor er de ofte meget fejlbehæftet. Som ny med marsvin kan det være svært at navigere i hvad der er rigtigt og forkert, mange ting er der forskellige meninger om. Mens andre ting er ret sort/hvide uden den store debat, hvis man altså vil dyrene det bedste.

Det kan være grænseoverskridende at skulle melde sig ind i en facebook gruppe og spørge og måske virke dum. Derfor er det lettere for mange at google. Men der er rigtig mange fejlkilder på nettet.

Så jeg håber at nogle af dem som googler finder bloggen her.

Hvad kan jeg bidrage med

Dyr har altid været noget særligt for mig, de har altid haft en særlig plads i hjertet. Jeg kan godt li at sætte mig grundigt ind i tingene, og især når det handler om dyr og pasning af dem.

Jeg har haft marsvin på opdrætter plan siden 2002. Med mine 2 første marsvin kom medlemsskabet af Dansk Marsvineklub og lysten til at opdrætte og udstille. Som en del at det at have opdræt og være passioneret omkring sin hobby som lysten til at sætte sig grundigt ind i tingene. Herunder at få viden om pasning, pleje, fodring mv.

Hvad vil jeg gerne give læserne

En del af min passion omkring det at have marsvin, er også at hjælpe andre med at se hvor dejlige og unikke væsner marsvin er, samt at hjælpe andre med at passe og pleje marsvin bedst muligt. Marsvin har gennem årene givet mig rigtig meget på det personlige og følelsesmæssige plan. Jeg vil rigtig gerne fortælle jer alle hvor dejlige, og unikke hvert marsvin kan være. Hvor taknemmelig hvert lille marsvin er over det mindste. Og ikke mindst hvor kærlige og skønne dyr de er.

Den del af passionen omkring jeg gerne vil hjælpe andre med at passe og pleje deres marsvin bedst muligt, er grunden til jeg har valgt at oprette denne blog så alle der kan have lyst til det kan følge den og få gav af de indlæg jeg skriver.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dem jeg kan, med at finde ud af hvordan de bedst muligt passer deres marsvin. Jeg vil gerne være marsvinenes stemmer der fortælle hvad der er godt og hvad der er skidt. Marsvin kan ikke selv råbe op, så jeg vil gerne råbe op på marsvinenes vegne.

Jeg vil gerne fortælle folk at alene marsvin ikke er iorden, det især er en af mine helt store kæpheste. For på det område er marsvin et meget misforstået dyr.. desværre.

Mit håb er at bloggen her kan være med til at råbe op på marsvinenes vegne, og hjælpe en masse mennesker med at se det dejlige i marsvin.

 

God læselyst på bloggen

Christina

 

Om bloggen

 

Print Friendly, PDF & Email