Om mig

Om mig kan siges: Jeg er en kvinde fra 1983, der nyder naturen, dyreliv og at læse en god bog.

Dyr har altid været en del af mit liv så længe jeg kan huske, jeg er vokset op på et lille landbrug hvor vi har altid haft dyr.

Begyndelsen

I 2002 fik jeg mit første marsvin. Et hvidt semilanghåret han marsvin fra en dyrehandel. Han døde desværre efter en kasteration nogle måneder efter. Jeg var dybt ulykkelig over tabet.  Min far sagde til mig at jeg kunne finde en ny men han synes ikke jeg skulle købe i en dyrehandel igen. Så jeg gik på nettet og fandt en opdrætter i Aalborg hvor vi kørte op og hentede et nyt marsvin. Jeg fik en masser materiale med omkring Dansk MarsvineKlub.  Det var begyndelsen på opdræt og medlemsskab af Dansk MarsvineKlub.

Gennem årene

Jeg har gennem årene opdrættet lidt forskelligt, langhåret, skinnyer (hårløse), sort tan, kæledyr, og amerikansk crested (i farven sort).

Formidlingen

I 2014 valgte jeg sammen med min 4 år yngre lillesøster at oprette en formidling og feriepasning af marsvin. Gennem mine (vores) mange år som opdrættere har vi ikke kunnet undgå og se at der findes mange marsvin derude som får brug for nye hjem af forskellige årsager, og det er ikke altid let for private at finde nye gode hjem, og slet ikke hvis de står med 2 marsvin som f.eks ikke kan enes mere (hvilket overraskende mange faktisk ofte gør) eller hvis de kun har et marsvin fordi makkeren er død.

Vi har før 2014 taget formidlingsdyr ind i ny og næ, men officielt i september 2014 valgte vi at oprette formidlingen og feriepasningen.

Formidlingen og feriepasningen hedder Fancy & Sortfods formidling og feriepasning og mit eget opdræt hedder von Sortfod

Foderhulen

Udover opdrættet af marsvin, formidlingen og alt andet så er jeg også ejer og stifter af Foderhulen.dk som er en webshop med foder, tilbehør og et stort udvalg inden for tørret blomster, blade mv. til marsvin, kaniner og gnavere. Jeg driver webshoppen ud fra devisen at kun det bedste er godt nok til dyrene, og jeg forhandler ikke noget jeg ikke kan stå inden for 100 %.

Mit erfarings/videns grundlag

Igennem alle årene har jeg sat mig meget ind i marsvinenes univers, deres pasning, pleje, sygdomme mv. Og igennem de omkring 17 år jeg indtil nu har haft marsvin har jeg derved opbygget en god portion erfaring og viden omkring de små dyr. Jeg har gennem årene været medlem på mange fora, og da fora blev yt kom facebook grupperne hvor jeg er og har været aktiv. Jeg er en del af et stort opdrætter netværk hvor vi sparre med hinanden. Vi deler erfaringer, og viden og på den måde lære man meget.

Det var lidt om mig, og mit grundlag for bloggen her. Jeg vil personligt mene at ud fra mine mangeårige erfaringer med marsvin og ud fra det høje antal marsvin der er gået gennem mine hænder igennem årene, så har jeg et godt solid grundlag for at lave de artikler jeg nu en gang skriver omkring marsvin.

Christina

 

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Om mig

 1. Mit navn er Armin Rolfes og jeg er PR manager for Zoobio.dk.

  Vi vil meget gerne annoncere på dit websted, dvs. vi vil gerne drøfte muligheden for at placere et banner, tekstlink eller en artikel om os eller vores produkter på sortfodsgnavercorner.dk. Send mig din prisliste, hvis dette har interesse. Vi ville også blive glade, hvis du har andre midler til reklame til rådighed.
  Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  Venligst,
  Armin Rolfes
  Zoobio GmbH, Berlin
  pr6@zoobio.de

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *