Anmeldelse af LUX Hyggeposer

Jeg har købt 2 hyggeposer til min lille skinny gruppe som består af 2 skinny piger ( 2 ældre damer) og 1 skinny kastrat.

Jeg var lidt skeptisk i starten da jeg egentligt ikke regnede med de kunne finde ind i hyggeposen. Her mener jeg nå hyggeposen bare lå i buret. Jeg synes den “klappede” lidt sammen selvom der var skum i åbningen.

Men jeg er meget positivt overrasket, hyggeposen klapper ikke helt sammen. De fandt lyn hurtigt ud af lige at stikke næsen ind først og så vippe med nakken og så ellers bare ind i posen.

De 3 ligger det meste af dagen i posen, kommer lige ud for at spise og drikke. De kunne næsten ligge i posen non stop hvis de fik lov.

Jeg købte 2 da jeg skifter i mellem dem fordi mine grise gerne vil pølle lidt i posen når de ligger i den så mange timer. Så jeg skifter poserne en gang i døgnet og dømmer dem for pøller og lader den tørre til dagen.

Når jeg synes de trænger til at blive vasket tager jeg dem ud på badeværelset og skyller dem igennem med bruseren. Vrider dem til sidst op og så ud og hænge. Så er de fine rene og klar igen.

Sortfods Gnavercorner - Anmeldelse af LUX Hyggeposer

Lige et billede af de 3 putte trolde.

Hyggeposerne går 5/5 muttepoter herfra.

Opdatering 2017: Lux shoppen eksistere ikke mere,men en foderhulen.dk laver også lækre hyggeposer og andre typer huler

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *